Moa og Mame Biram Diouf avgjorde kampen

Moa fikk bare 37 minutter, men scorte for Hannover igjen.

Hannover med Mohammed Abdellaoue og Mame Biram Diouf på topp. Etter 3 minutter av kampen kommer 1-0 scoringen for Hannover. Mohammed Abdellaoue setter ballen i mål. Kjempeåpning på kampen for Hannover. Wolfsburg har styrt mye av kampen etter scoringen og har vært det beste laget. Etter 34 minutter får Sebastien Pocognoli rødt kort for Hannover. Etter 37 minutter spill må Hannover gjøre et bytte. Mohammed Abdellaoue blir tatt av banen. Et minutt senere kommer 2-0 scoringen for Hannover som har 10 mann på banen. Mame Biram Diouf scorer for Hannover etter 38 minutter spill. For en første omgang. En omgang som har det meste. Hannover leder 2-0 til pause mot Wolfsburg.

I den andre omgangen går Wolfsburg ut å får en utrolig tidlig scoring. Etter 46 minutter spill står det 2-1 mellom Hannover og Wolfsburg. Alexander Madlung er målscorer for Wolfsburg. Hannover holder unna mot Wolfsburg. Flere scoringer blir det ikke i kampen.

Kampen endte med 2-1 seier til Hannover som tok en sterk seier etter at de måtte spille nesten 1 time med 10 mann. Hannover ligger på en 9. Plass i Bundesligaen, mens Wolfsburg ligger som nummer 13 på tabellen.

Hannover

Share