Mjøndalen med pangstart i årets Tippeliga

Første kampen i Tippeligaen 2015 var det Mjøndalen og Viking som skulle spille. Mjøndalen som vi forøvrig har tippet på en 16. plass i år skulle få en tøff start mot Viking og Kjell Jonevret. Laget fra Nedre Eiker har ikke vært i den øverste divisjonen i Norge siden 1992. Dette ble altså den første kampen i øverste divisjon på 23 år.

Mjøndalen var best i de første 15-20 minuttene av kampen før Viking tok over. Ingen av lagene klarte å få inn et mål før det hadde passert 45 minutter. I pausen gjorde manager Vegar Hansen drastiske endringer, og setter inn Alagie Sosseh i tillegg. Like etter pause blir Viking og Veton Berisha snytt for et straffespark. Mjøndalen-keeper Ivar Forn felte Berisha, men dommer Brage Sandmoen dømmer frispark til Mjøndalen.

kapidzicEtter tre cornere fra Mjøndalen i løpet av 10 minutter står det fortsatt 0-0 i begynnelsen av andreomgang. Etter 63 minutter blir det en vending i kampen, og Sanel Kapidzic putter ballen i mål. Mjøndalen har i løpet av kampen klart å pådra seg fire gule kort, noe som kan vise seg å være uheldig videre utover i sesongen. Likevel en pangstart for Mjøndalen, som nå står med tre poeng etter den første kampen i øverste divisjon på over 20 år.

Share