Mikel Arteta bommet straffe, Arsenal fikk bare et poeng

Arsenal åpnet kampen best, men Fulham kom sterkt tilbake.

Arsenal åpnet kampen best mot Fulham. Arsenal prøvde seg gang på gang å fikk ballen i mål etter 11 minutter spill med Oliver Giroud. 1-0 til Arsenal. Bare 12 minutter senere kom også 2-0 til Arsenal denne gangen var det Lukas Podolski som satte inn sitt tredje mål for året. Men Fulham ville ikke gi seg de å ordnet 2-1 ved Dimitar Berbatov etter 29 minutter spill. 2-2 kom etter 40 minutter med Alexander Kacaniklic. 2-2 stod seg også til pause mellom Arsenal og Fulham. Fulham hadde vært på høyde med Arsenal i den første omgangen.

I den andre omgangen var Fulham det farligste laget i starten å fikk straffe etter 55 minutter. Mikel Arteta felte Bryan Ruiz. Dimitar Berbatov satte straffen sikkert i mål til 2-3 for Fulham. Men Arsenal svarte med en gang med å gjøre 3-3 denne gangen også ved Oliver Giorud som satte inn sitt tredje seriemål for Arsenal. Mikel Arteta og Arsenal fikk straffe etter 90+3 minutter, den bommer Mikel Arteta på.

Kampen endte med 3-3 mellom Arsenal og Fulham. Arsenal kommer nok til å være skuffet over dette siden dette var på hjemmebane. Fulham er nok ganske så fornøyd med å fått med seg et poeng. Men Fulham kunne også avgjort kampen å fått med seg alle tre poengene i denne kampen.

Share