Menez avgjorde for Milan

Palermo har tidligere slått AC Milan denne sesongen. Palermo slo AC Milan 2-0 sist kamp. Palermo har ikke vunnet på de siste fem seriekampene i Serie A. Palermo har samtidig ikke scoret på de siste fire seriekampene i Serie A. AC Milan har spilt mange uavgjortkamper denne sesongen, og har pådratt seg mange tap også i løpet av sesongen. AC Milan er allerede godt utenfor Champions League-plassene. AC Milan har begynt å kommet seg i gang igjen å står med 2-3-1 på de siste seks seriekampene i Serie A.

jeremy menezPalermo og AC Milan har produsert gode sjanser fremover på banen. Alessio Cerci scorer dermed sitt første mål i AC Milan. AC Milan tar dermed ledelsen 0-1 mot Palermo. Jevnspilt kamp mellom Palermo og AC Milan, men det er AC Milan som går til pause med 0-1 over Palermo. Palermo prøver videre i den andre omgangen, men det gjør også AC Milan. Paulo Dybala sørget for 1-1 på straffespark etter 72 minutter spill. Dette er Dybala sitt 13. Seriemål denne sesongen. Jeremy Menez ordner 1-2 til AC Milan etter 83 minutter spill å sørger for at Palermo må frem igjen å angripe.

Kampen endte med 1-2 seier til AC Milan. Palermo ligger som nummer 11 på tabellen. Mens AC Milan ligger som nummer åtte på tabellen etter at de tok en viktig borteseier mot Palermo.

Share