Markus Rosenberg klar for West Bromwich

Markus Rosenberg er nå klar for West Bromwich. Han drar gratis fra Werder Bremen, som er den klubben han har spilt i lengst. Markus Rosenberg har vært en spiller som har vært i alle de store ligaene, og nå skal han prøve seg i den største nemlig Premier League.

Markus Rosenberg har spilt for klubber som Malmö og Halmstad i Sverige, Ajax i Nederland, Werder Bremen i Tyskland, og har vært et år utlånt til Racing Santander. Markus Rosenberg har vært sentral også for det svenske landslaget og har bra med erfaring der. På det svenske landslaget står Markus Rosenberg med 33 kamper og 6 landslagsmål.

Markus Rosenberg har vært spissmaker til Zlatan Ibrahimovic i det svenske landslaget, mens nå skal han være spissmaker til Peter Odemwingie som spiller i West Bromwich og som har scoret greit mål de to sesongene for West Bromwich. Markus Rosenberg er en spiller som er god nok til å komme opp i to sifret antall mål i løpet av en sesong, og han kan være en viktig spiller for West Bromwich hvis han kommer seg på så mange mål.

Share