Mario Gomez kom innpå å scorte og punkterte kampen for Bayern

Thomas Müller og Mario Gomez var målscorere for Bayern München.

Bayern München er det beste laget mot Augsburg. Mange skudd i den første omgangen, men det er Bayern München som har de fleste sjansene. Bayern München har også mest ball i den første omgangen mot Augsburg. Etter 40 minutter setter Thomas Müller inn 0-1 for Bayern München på straffespark. Bayern München går til pause med en fortjent 0-1 ledelse over Augsburg. Det har vært hele 20 skuddforsøk i den første omgangen. Men det er Bayern München som har hatt flest målsjanser som har hatt ballen mest, og som går til pause med 0-1 ledelsen.

I den andre omgangen bytter Bayern München inn Mario Gomez etter 61 minutter, og etter bare to minutter spill står det 0-2 til Bayern München og målscorer var Mario Gomez. Bayern München kontrollerte kampen greit helt på tampen.

Kampen endte med 0-2 seier til Bayern München som fremdeles er suverene ledere av Bundesligaen. Bayern München leder nå med hele 11 poeng på Bayer Leverkusen som spiller kamp i morgen. Augsburg ligger fremdeles på en 17. Plass i Bundesligaen.

Share