Manchester United tilbake på toppen av Premier League

Johnny Evans, Darren Fletcher og Javier Hernandez avgjorde for Manchester United.

Manchester United har vært klart det beste laget i den første omgangen å har hatt mange gode sjanser til å sette ballen i mål. Wayne Rooney og Robin van Persie har herjet med midtstopperne til QPR i den første omgangen. Mens QPR ligger lavt og satser på kontringer, der de er ganske så farlig. Jamie Mackie er utrolig god i bakrommet å har hatt mange farlige sjanser fremover for QPR.

I den andre omgangen er det QPR som tar ledelsen etter en corner som Anders Lindegaard misser på å Jamie Mackie setter ballen i mål for QPR. 0-1 til QPR. Etter 64 minutter komme 1-1 med Johnny Evans som stanger ballen i mål. Etter 68 minutter kommer 2-1 til Manchester United med Darren Fletcher som stanger ballen i mål på nok en corner. Javier Hernandez setter ballen i mål til 3-1 for Manchester United etter 71 minutter spill. Manchester United presser fremover får å få inn enda flere scoringer, men det klarer de ikke.

Kampen endte med 3-1 seier til Manchester United som vant greit mot QPR. Dette er sjette gang at Manchester United ligger under og snur kampen. Manchester United leder nå Premier League igjen.

Share