Manchester United tar tilbake serieledelsen

Anderson, Wayne Rooney (2) og Robin van Persie scorte målene for Manchester United.

Reading ligger under streken på en 19. Plass på tabellen. Manchester United leder tabellen før runden ble sparket i gang, men Manchester City er foreløpig på topp etter at de tok poeng mot Everton. Reading tok ledelsen tidlig i kampen mot Manchester United. Hal Robson-Kanu setter inn 1-0 etter 8 minutter spill. Etter 13 minutter svarer Manchester United med å score. Anderson gjør 1-1. Etter 15 minutter fikk Manchester United straffespark. Wayne Rooney tok straffen å satt den i mål. 1-2 til Manchester United. Adam Le Fondre gjør 2-2 etter 19 minutter spill da han stanger ballen i nettet. 3-2 kommer bare 4 minutter senere for Reading. Denne gangen også på en heading. Denne gangen er det Sean Morrison som headet ballen i mål. 30 minutter svarer Manchester United igjen med å score, denne gangen er det også Wayne Rooney som setter ballen i mål. Manchester United snur kampen en gang til etter at Robin van Persie setter ballen i mål til 3-4 etter 34 minutter spill. Målgivende pasning av Wayne Rooney. Manchester United blir også snytt for 3-5 scoring rett før pause. Manchester United gikk til pause med en ledelse på 3-4. Reading har vært gode, men United har vært litt bedre enn Reading i det meste.

Reading fortsetter også i den andre omgangen og er utrolig skummel når det gjelder døballer. Mange gode sjanser får de på dødballer, og alle målene hittil i dag er scoret fra døballer. Manchester United med gode målsjanser til å score nok en gang, men de klarer ikke å sette de.

Kampen endte med 3-4 seier til Manchester United. Manchester United er nå tre poeng foran Manchester City. Reading ligger fremdeles på en 19. Plass. Manchester United leder Premier League for øyeblikket.

Share