Manchester United slipper City inn i gullkampen

Manchester United med seier kunne det gjøre det lettere for seg selv med å ta seriegull, mens Everton for sin del kunne tenkt seg å ta et poeng mot United fordi da ligger de foran Liverpool på tabellen fremdeles.

Everton åpner kampen best, og får den første scoringen i kampen med Nikica Jelavic som gjorde 0-1 etter 34 minutter. Wayne Rooney lager 1-1 etter 41 minutter, da han scorer sitt 179. Mål for Manchester United.

I den andre omgangen kommer 2-1 med Danny Welbeck etter 57 minutter, og bare 5 minutter senere setter Nani inn 3-1 til Manchester United. Mauroane Fellaini scorer for Everton slik at det bare står 3-2 til Manchester United, og setter litt press på fjorårets seriemester. Bare fire minutter senere setter Wayne Rooney sitt mål nummer 26 for året og gjør slik at det er 4-2 til Manchester United. Men Everton gir seg ikke å får inn en scoring i det 83 minutt med Nikica Jelavic og med Steven Pienaar i det 85 minutt, slik at det står 4-4.

Kampen ender med 4-4 mellom Manchester United og Everton som deler poengene, og Manchester United slipper Manchester City inn i gullkampen.

Share