Manchester United slår nok en gang erkerivalen

Robin van Persie og Nemanja Vidic scorte målene for Manchester United.

Manchester United åpnet klart best på hjemmebane mot Liverpool, og hadde gode muligheter i starten på kampen. Liverpool hang ikke skikkelig med i den første omgangen. Etter 19 minutt av kampen kom 1-0 scoringen til Manchester United. Robin van Persie satte ballen i mål for Manchester United. Dette var Robin van Persie sitt 17. seriemål for sesongen. Manchester United var best i den første omgangen og holdt 1-0 ledelsen inn til pause.

I den andre omgangen gjorde Liverpool et bytte. Ut med Lucas Leiva og inn med Daniel Sturridge. Etter det bytte spilte Liverpool mye bedre fotball. Men det var Manchester United som fikk den første scoringen i den andre omgangen også. Nemanja Vidic får tilslutt ballen i mål til 2-0 etter 55 minutter spill. Rett etterpå setter Daniel Sturridge inn 2-1 etter 57 minutter spill, og derfra og ut er det så å si bare Liverpool. Robin van Persie er farlig frempå noen ganger, men Luis Suarez, Daniel Sturridge og Steven Gerrard utfordrer mye fremover. Men flere scoringer blir det ikke i kampen mellom Manchester United og Liverpool.

Kampen endte med 2-1 seier til Manchester United som vinner nok en kamp. Nå har de ei luke på 10 poeng ned til Manchester City som spiller mot Arsenal senere i dag. Liverpool for sin del ligger på en 8. plass på tabellen. Ni poeng opp til 4. plassen.

Manchester United

Share