Målløst på SGL Arena

Augsburg vant sist gang de møte FC Köln, da endte kampen med 1-2 seier til Augsburg. Augsburg ligger som nummer seks på tabellen, men er ikke i noe god form for tiden. Augsburg står kun med en seier på de siste seks kampene. 1-1-4 på de siste seks kampene er fasiten for Augsburg i Bundesligaen. Köln ligger som nummer tolv på tabellen. Köln har ikke tapt på de siste tre seriekampene i Bundesligaen å står med 1-2-0 på de siste tre kampene. Bård Finne scoret sitt første seriemål i Bundesligaen sist kamp mot Leverkusen noe som var en opptur for nordmannen.

augsburgAugsburg har vært det førende laget i den første omgangen. Augsburg har hatt de beste sjansene, men det er fremdeles ingen scoringer i den første omgangen. Augsburg og Köln går til pause med 0-0. Augsburg produserer bra med sjanser mot Köln i den andre omgangen, men ballen vil ikke i mål for Augsburg. Köln har kun en avslutning på mål gjennom hele kampen. Bård Finne sitter hele kampen på benken for Köln. Ingen scoringer blir det i kampen mellom Augsburg og FC Köln.

Kampen endte dermed med 0-0 mellom Augsburg og FC Köln. Augsburg ligger på en sjetteplass i Bundesligaen. FC Köln ligger som nummer 11 på tabellen.

Share