Målløst mellom Frankfurt og Mönchengladbach

Borussia MonchengladbachFrankfurt tok en sterk borteseier sist mot Mönchengladbach. Frankfurt vant kampen 1-3. Toppscorer Alexander Meier scoret et i den gangen, samtidig som han la en målgivendepasning. Frankfurt er ikke akkurat i noe god form for tiden å står med tre kamper i Bundesligaen uten seier. Frankfurt ligger foreløpig som nummer åtte på tabellen. Borussia Mönchengladbach for sin del ligger så høyt som en tredjeplass i årets Bundesliga. Mönchengladbach har vært i god form den siste tiden å står med fire strake seire i Bundesligaen.

Borussia Mönchengladbach startet kampen best mot Frankfurt. Frankfurt kom utover den første omgangen, men det stod 0-0 til pause mellom Frankfurt og Borussia Mönchengladbach. Frankfurt var det mest førendelaget i den andre omgangen, men uansett en tett og jevnspilt kamp som endte med 0-0 tilslutt. Håvard Nordtveit startet på benken for Borussia Mönchengladbach, og kom inn et minutt på overtid i den andre omgangen å fikk spille et minutt for Mönchengladbach.

Kampen endte med 0-0 mellom Frankfurt og Borussia Mönchengladbach. Frankfurt ligger som nummer åtte på tabellen. Borussia Mönchengladbach ligger som nummer tre på tabellen, og ligger seks poeng bak Wolfsburg som har en kamp mindre spilt i Bundesligaen.

Share