Makhtar Thioune er klar for Viking

Midtbanespilleren Makthar Thioune er klar for Viking, etter at han spilte forrige sesong ute i utlandet på lån fra Molde til en tysk klubb. Kjell Jonevret trente Molde i perioden 2007-2010 og hadde Makthar Thioune som sin favorittspiller i de siste sesongene. Makthar Thioune hadde sin beste Moldesesong i 2009, da han førte Molde til seriesølv bak Rosenborg og cupsølv bak Aalesund. Makthar Thioune fikk også seriegull med Molde i 2011, det som var klubbens første seriegull i år 100 for klubben.

Når Ole Gunnar Solskjær tok over Molde i 2011 hadde han ikke fast plass på laget i Molde, og ble utlånt til den tyske klubben Kalsruhe. Låneoppholdet var ferdig med Kalsruhe, og nå er Makthar Thioune klar for nye muligheter i Viking, der han blir gjennforent med Kjell Jonevret.

Viking solgte tidligere Valon Berisha til Red Bull Salzburg, og fikk bra med penger, og kan nå forsterke laget sitt, med rutinerte spillere, som kan hjelpe ung guttene i Viking med å ta de til høyre plasser i serien og cupen.

 

Share