Mainz vant med ti mann

Nicolai Müller og Adam Szalai avgjorde kampen for Mainz mot Hannover.

Mainz startet kampen best mot Hannover. Mainz har hatt gode skuddforsøk og etter 10 minutter kommer 1-0 scoringen for Mainz. Nicolai Müller satte inn 1-0 til Mainz. Hannover kommer seg mer og mer inn i kampen å klarer til slutt å få inn scoringen. 1-1 etter 28 minutter spill. Christian Schulz er målscorer for Hannover. Mainz og Hannover går til pause med 1-1. Hannover har vært litt bedre enn Mainz i den første omgangen.  Men greit med 1-1 til pause.

I den andre omgangen får Mainz sin keeper sitt andre gule kort for dagen, og blir sendt i dusjen. Christian Wetklo blir utvist etter 49 minutter spill, nå kan Hannover benytte sjansen av å være en mann mer i de siste 40 minuttene av kampen. Etter 89 minutter spill så er det Mainz som setter inn 2-1. Adam Szalai scorer for Mainz. Dette er Adam Szalai sitt niende mål i årets Bundesliga.

Kampen endte med 2-1 seier til Mainz, som tok en sterk seier mot Hannover etter at keeperen til Mainz ble utvist etter 49 minutter spill. Adam Szalai fant også veien til mål igjen. Mainz klatrer helt opp til en sjetteplass i Bundesligaen, mens Hannover faller ned til en tiendeplass i Bundesligaen. Tidligere Moldespiller Mame Biram Diouf spilte på topp for Hannover, men klarte ikke å sette sitt preg på kampen.

Share