Mainz med imponerende borteseier mot Frankfurt

Frankfurt ydmyket på hjemmebane av Mainz.

Jevnt oppgjør i starten mellom Frankfurt og Mainz, der Frankfurt var best i åpningsminuttene, mens Mainz kom seg mer og mer inn i kampen og hadde mange gode sjanser. Etter 18 minutter kom målet til Mainz. Andreas Ivanschitz satte ballen i mål for Mainz. 0-1 til Mainz. Mainz gir seg ikke og prøver fremover, mens Frankfurt har mest ballen. Men 0-2 kommer etter 42 minutter. Shawn Parker skyter ballen i høyre hjørne å gjør 0-2 til Mainz. Mainz går til pause med 0-2 over Frankfurt.

Mainz begynner bra i den andre omgangen også å får inn 0-3 etter 52 minutter. Denne gangen er det Nikolce Noveski som setter ballen i mål for Mainz. Frankfurt som hadde så god åpning i årets sesong i Bundesligaen, er på vei nedover på tabellen etter at de ligger under 0-3 på hjemmebane mot Mainz. Bare tre minutter senere kommer Frankfurt sin første scoring for kvelden. Selvmål av Adam Szalai gjør slik at det står 1-3 og ny spenning i kampen. Mainzspilleren Julian Baumbartlinger får sitt andre gule kort etter 88 minutter og Mainz må avslutte de siste minuttene med ti mann.

Kampen endte med 1-3 seier til Mainz som tok en sterk seier mot Frankfurt. Vadim Demidov var ikke på banen og ikke på benken for Frankfurt.

Share