Liverpool herjet med Wigan

Luis Suarez (2) og Jose Enrique avgjorde kampen for Liverpool.

Liverpool har åpnet kampen best mot Wigan, og har hatt mange gode sjanser til å få inn scoringer. Liverpool har hatt mange skudd utenfor målet som de vanligvis har. Etter 36 minutter tar Liverpool et bytte. Suso går ut, mens Jordan Henderson kommer inn. Ser ut som det var et taktisk bytte fra Brenden Rodgers. Ingen stor første omgang av Liverpool, ikke noe stor omgang av Wigan heller. 0-0 står det til pause mellom Liverpool og Wigan.

Liverpool var en pangstart på den andre omgangen. Liverpool tar ledelsen etter 47 minutter. Raheem Stearling med en fantastisk målgivende pasning til Luis Suarez som banker ballen i nettaket. 1-0 til Liverpool. Liverpool fortsetter å imponere og nok en gang så er det Luis Suarez som scorer for Liverpool. 2-0 til Liverpool etter 58 minutter og Luis Suarez sitt tiende Premier Legauemål for sesongen. Liverpool fortsatte å spille bra å fikk inn 3-0 med Jose Enrique. Liverpool hadde mange gode målsjanser til å sette inn flere scoringer, men flere scoringer ble det ikke i kampen.

Kampen endte med 3-0 seier til Liverpool som tok en sterk hjemmeseier. Liverpool klatret opp til en 11. Plass på tabellen. Wigan falt ned til en 15. Plass på tabellen etter tapet mot Liverpool.

Share