Liverpool banket QPR

Liverpool spilte en fantastisk første omgang og vant kampen ganske så greit.

Liverpool åpnet best mot QPR og hadde det meste av banespillet og sjansene i starten på kampen. Etter 10 minutter kommer den første scoringen i kampen. Luis Suarez setter inn ballen for Liverpool. Etter 16 minutter så legger Luis Suarez først inn ballen, men får ballen tilbake igjen, og setter den nok en gang i mål. 0-2 til Liverpool etter 16 minutter og Luis Suarez står med hele 13 seriemål for Liverpool. Liverpool fortsetter å presse å får 0-3 etter 28 minutter spill ved Daniel Agger som stanger ballen i mål. 0-3 står seg også til pause for Liverpool, men det kunne vært mye mer mot et QPRlag som ser ut til å ikke være med i kampen.

I den andre omgangen fortsetter Liverpool å produsere gode sjanser, men avslutningene sitter ikke like godt som de gjorde i den første omgangen. QPR kom seg utover i omgangen å skapte noen farligheter, men dette var Liverpool sin dag.

Kampen endte med 0-3 seier til Liverpool. Liverpool vant kampen fortjent mot QPR. Liverpool går fra en 10 plass til en 9. plass i Premier League etter 0-3 seieren mot QPR. QPR ligger fremdeles nederst på tabellen etter 20. serierunder, med bare 10 poeng.

Share