Lillestrøm og Vålerenga deler poengene

Lillestrøm som ikke hadde vunnet enda i årets Eliteserie, kunne sikkert tenkt seg en seier mot Vålerenga. Lillestrøm fortjente egentlig seieren mot Rosenborg men den kom heller ikke, siden Rosenborg klarte å score helt på overtid. Vålerenga for sin del har vært veldig opp å ned i starten på sesongen, de har to seire og et tap, men de kunne fort vært på ni poeng, men egentlig kunne de også vært på null poeng.

Vålerenga kom med en sjokkåpning mot Lillestrøm og ledet allerede 0-1 etter bare 1 minutt spill med Martin Pusic. Men Lillestrøm skulle slå tilbake senere i omgangen, etter 37 minutter fikk Lillestrøm straffe og den skulle Petter Vaagan Moen ta for Lillestrøm. Petter Vaagan Moen satte ballen i mål og gjorde slik at det stod 1-1 mellom Lillestrøm og Vålerenga. Den stillingen stod seg også til pause mellom Lillestrøm og Vålerenga.

I den andre omgangen bølger det frem og tilbake og vært lag har sine sjanser. Men de store målsjansene som kommer til hvert av lagene, klarer de ikke å sette i mål.

Det ender med 1-1 mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Share