Lewandowski senket gamle lagkamerater

Borussia Dortmund har kommet seg godt i gang etter en dårlig høst der de nesten ikke tok poeng. Dortmund står med 4-2-0 på de siste seks kampene. Borussia Dortmund har kommet seg opp fra å være nederst i Bundesligaen til å ligge nå på en tiendeplass. Bayern München for sin del leder Bundesligaen med ti poeng foran Wolfsburg, men de gikk på et hjemmetap sist runde mot Borussia Mönchengladbach. Bayern München har avgitt tidligere poeng på bortebane denne sesongen, de slo bare Dortmund 2-1 på hjemmebane sist gang de møte de.

robert lewandowskiBayern München produserte mest i den første omgangen mot Dortmund, men det var ikke noe imponerende kamp fra noen av lagene. Robert Lewandowski ordnet 0-1 til Bayern München etter 36 minutter spill. Bayern München beholdt også 0-1 ledelsen over Borussia Dortmund inn til pause. I den andre omgangen var det mer press fra Dortmund og de kjørte på mer fremover for å få inn en scoring. Bayern München holdt unna og sikret seg dermed tre viktige poeng, slik at ikke luken fra Wolfsburg hadde blitt enda mindre.

Kampen endte med 0-1 seier til Bayern München. Borussia Dortmund ligger fremdeles som nummer ti på tabellen. Bayern München går mot seriegull nok en gang i Bundesligaen. Leder fremdeles med ti poeng foran Wolfsburg med syv seriekamper igjen å spille.

Share