Leicester med viktig seier

Leicester sliter langt nede på tabellen i Premier League. Leicester er det laget i Premier League som trenger mest en seier denne runden. Leicester ligger syv poeng bak sikkerplass å bør ta en seier hjemme mot West Ham om de skal berge seg denne sesongen. West Ham ligger som nummer ni på tabellen, og kjemper med lag som Stoke og Swansea på å bli nummer åtte på tabellen denne sesongen. West Ham tok endelig en seier sist runde etter at de har slitt voldsomt med å få poeng.

leicesterI kampen mellom Leicester og West Ham har det vært mye underholdning. Estaban Cambiasso har ordnet 1-0 til Leicester allerede etter 12 minutter spill, bare tre minutter senere bommer David Nugent på straffe mot West Ham. West Ham er godt med i kampen og har hatt gode sjanser fremover de også. Etter 32 minutter spill svarer West Ham. Cheikhou Kouyate setter ballen i mål for West Ham og sørget for at det står 1-1 mellom lagene. Leicester og West Ham går til pause med 1-1 til pause. Leicester og West Ham spilte en flott andre omgang. Var gode sjanser fremover på banen, og kampen bølget frem og tilbake. Det var mange gode sjanser. Avgjørelsen i kampen kom etter 86 minutter spill da Andy King sikret 2-1 seieren til Leicester City.

Kampen endte med 2-1 til Leicester. Leicester tok dermed en viktig seier for å holde følge med lagene fremover seg på tabellen. Leicester ligger sist på tabellen enda med sine 22 poeng, mens West Ham ligger på niendeplass etter tapet.

Share