Leicester med sin tredje strake seier

Leicester ligger fremdeles nederst i Premier League, men de har våknet den siste tiden. Leicester står med to strake seire i Premier League, og på de siste fire kampene står de med 2-1-1. Leicester er det svakeste hjemmelaget denne sesongen, men de har ikke scoret eller sluppet inn så mange mål på hjemmebane denne sesongen. Målforskjellen til Leicester er ikke så fryktelig dårlig heller. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen, men klarte bare uavgjort borte mot Everton. En kamp de skal være glad for at de fikk et poeng. Swansea har tatt bra med poeng den siste tiden de også med 2-1-0 på de siste tre kampene.

leicesterLeicester startet kampen bra og sørget for 1-0 allerede etter 15 minutter spill. Leonardo Ulloa var målscorer for Leicester med sitt åttende seriemål denne sesongen. Swansea har kjørt på videre i den første omgangen, men det er Leicester som går til pause med 1-0 ledelse over Swansea. Leicester gjorde en solid andre omgang mot Swansea og det tok sin tid før den siste scoringen kom i kampen. Andy King ordnet 2-0 etter 89 minutter spill.

Kampen endte med 2-0 seier til Leicester som tar sin tredje strake seier i Premier League. Leicester ligger dermed som nummer 18 på tabellen, mens Swansea ligger fremdeles som nummer 8 på tabellen.

Share