Leicester med sin fjerde strake seier

Burnley ligger helt nederst i Premier League for tiden. Burnley har ikke scoret et seriemål på de siste fire seriekampene. Burnley har tatt de fleste poengene hjemme denne sesongen. Burnley fikk med seg et sterkt poeng sist de møte Leicester i Premier League da kampen endte med 2-2. Leicester for sin del har hatt en opptur i Premier League den siste tiden. Leicester står med tre strake seire i Premier League og har klart å kommet seg opp til en 18. Plass på tabellen. Leicester har kun tre borteseire denne sesongen.

leicesterLeicester er det eneste laget som har klart å fått et skudd på mål av lagene. Vært lite å melde om i den første omgangen, og det er et bevis på at det er to lag som kjemper langt nede på tabellen som spiller denne kampen. Burnley og Leicester går til pause med 0-0. Burnley får straffespark etter 59 minutter spill som Matthew Taylor bommer på. Bare minuttet senere scorer Jamie Vardy for Leicester og tar ledelsen 0-1. Burnley hadde noen gode sjanser på slutten av kampen, men Leicester holdt helt inn hele kampen og tok dermed sin fjerde strake seier i Premier League. Fredrik Ulvestad satt på benken hele kampen mot Leicester.

Kampen endte med 0-1 seier til Leicester. Burnley ligger sist i Premier League, mens Leicester har klart å kommet seg opp til en 17. Plass på tabellen i Premier League.

Share