Lehmann sørget for poeng for Köln

Köln ligger som nummer 12 på tabellen. Köln har vært en av de svakeste lagene på hjemmebane denne sesongen og har vært gode på bortebane. Köln står bare med en seier på de siste seks kampene i Bundesligaen.

matthias lehmannWerder Bremen har sluppet inn ni seriemål på de siste tre kampene. Bremen har en spiss som Franco Di Santo som bøtter inn mål, men Werder Bremen har sluppet inn hele 53 seriemål denne sesongen. Werder Bremen slipper inn de fleste målene på bortebane denne sesongen.

Werder Bremen har vært det førende laget og tok ledelsen etter 27 minutter spill. Davie Selke noterte seg for sitt sjette seriemål for sesongen. FC Köln har fremdeles ikke hatt et skudd på mål i den første omgangen og Werder Bremen går til pause med 0-1. Werder Bremen har fortsatt å kjøre på i den andre omgangen, men har ikke klart å fått ballen i mål. Rett etter det voldsomme presset til Werder Bremen får Köln straffespark. Matthias Lehmann ordnet 1-1 etter 88 minutter på et straffespark. Bård Finne ikke spille de siste åtte minuttene av kampen for FC Köln.

Kampen endte med 1-1 mellom FC Köln og Werder Bremen. FC Köln ligger som nummer 11 på tabellen, mens Werder Bremen er nummer 9 på tabellen.

Share