Juventus stormer videre mot seriegull

Juventus tok en grei seier sist de møte Empoli, da vant laget fra Torino 0-2. Juventus leder soleklart serien i Italia. Juventus ligger hele 14 poeng foran Roma som ligger som nummer to på tabellen. Juventus står med tre strake seire i Serie A, der alle de tre kampene har endt med 1-0 seier til Juventus. På hjemmebane denne sesongen står Juventus med 12-2-0 og har vært sterke på hjemmebane denne sesongen. Empoli har hatt en grei sesong så langt. De ligger som nummer 13 på tabellen med 33 poeng på de 28 serierundene de har spilt. Empoli er i ganske god form også, de står med 2-4-0 på de siste seks seriekampene i Serie A og er dermed nummer seks på formtabellen.

juventusJuventus var det førende laget på hjemmebane mot Empoli, men det tok sin tid før scoringen kom. Carlos Tevez satte ballen i mål etter 43 minutter spill og sørget for at det stod 1-0 til Juventus også til pause. Juventus hadde vunnet de siste kampene med 1-0 og det så lenge ut til at det skulle ende opp med 1-0 denne kvelden også. Men fire minutter på overtid av den andre omgangen kom 2-0 scoringen for Juventus. Roberto Pereyra scoret dermed sitt andre seriemål for Juventus denne sesongen.

Kampen endte med 2-0 seier til Juventus, som fremdeles leder Serie A med hele 14 poeng foran Roma og 15 poeng ned til Lazio. Empoli for sin del ligger som nummer 14 på tabellen.

Share