Jose Reina så rødt, enkel seier for Newcastle

Liverpool som har hatt en dårlig tid i serien for tiden, stod med fem tap på de siste seks før dagens kamp.

Kampen startet friskt, og det var Liverpool som hadde de største målsjansene, Liverpool hadde blant annet en ball i tverligger. Men det var Newcastle som scoret det første målet. Målet kom etter et nydelig innlegg fra Hatem Ben Arfa der Papiss Cisses stanger inn 1-0 for Newcastle.

Andre omgang begynte mer rufsete, men etter 15 minutter ut i andre omgang kom scoringen igjen for Newcastle og Papiss Cisse, og det stod 2-0. Det er hans syvende scoring på syv kamper. Senere utover i kampen blir Andy Carroll byttet ut og vil bli husket for at han prøvde å filme seg til et straffespark mot sin gamle klubb.

Kampen avsluttes med at Jose Reina nikker ned Perch og får direkte rødt kort, og Liverpool må avslutte med 10 mann. Samtidig har Kenny Daglish tatt alle byttene og den tidligere Newcastlespiller Jose Enrique blir satt i mål.

Kampen ender med 2-0 til Newcastle som er med å kjemper opp topp fire, mens Liverpool må prøve å finne tilbake til formen, siden de nå er nummer 8 på tabellen bak Everton og har ingen Champions League plass å kjempe om.

Skrevet av Bjørn Ole Aae

 

Share