Jordi Gomez sine straffescoringer sørget for tre poeng

Sunderland fikk skikkelig bank sist gang de møte Southampton. Sunderland ligger som nummer 18 på tabellen. Sunderland står kun med en seier på de siste seks kampene, det var en seier mot Newcastle som de vant 1-4. Sunderland har kun scoret 14 seriemål på hjemmebane denne sesongen og er det nest svakeste hjemmelaget denne sesongen. Southampton ligger som nummer syv på tabellen. Southampton har sluppet inn minst mål i Premier League denne sesongen. Southampton har kun sluppet inn 26 seriemål på 34 seriekamper. Southampton har scoret kun 16 seriemål på bortebane denne sesongen på 16 bortekamper.

jordi gomezSunderland har vært det førende laget mot Southampton og etter 21 minutter spill får Sunderland straffespark. Jordi Gomez gjør seg klar å setter straffen i mål for Sunderland som tar ledelsen 1-0 på hjemmebane. Southampton slo tilbake med en gang i kampen. Sadio Mane sørget for 1-1 etter bare 22 minutter spill. Sunderland var det beste laget i den første omgangen, men det står 1-1 til pause mellom Sunderland og Southampton. James Ward-Prowse får direkte rødt kort etter 54 minutter spill og Sunderland får sin andre straffe for dagen som Jordi Gomez setter nok en gang i mål. 2-1 til Sunderland. Sunderland var det beste laget mot Southampton og tok tre fortjente poeng tilslutt.

Kampen endte med 2-1 seier til Sunderland. Sunderland ligger som nummer 18 på tabellen, mens Southampton ligger som nummer syv på tabellen.

Share