Javier Hernandez snudde kampen for Manchester United

Aston Villa ledet med 2 mål mot Manchester United, men tapte kampen tilslutt.

Aston Villa la seg bakpå å prøvde å sende kontringer på Manchester United. Manchester United hadde noen gode sjanser i den første omgangen, men de klarte ikke å score noen mål i den første omgangen. Men rett før pause kom scoringen til Aston Villa, og målscoreren for Aston Villa var Andreas Weimann. 1-0 stod seg til pause for Aston Villa.

I den andre omgangen kom 2-0 scoringen også til Aston Villa. Etter 50 minutter scoret Andreas Weimann igjen. Men det ville ikke Javier Hernandez ha noe av. 2-1 kom etter 58 minutter av Javier Hernandez. Ron Vlaar satte ballen i eget mål etter 63 minutter, og da var det plutselig 2-2 mellom Aston Villa og Manchester United. Robin van Persie hadde også to baller i tverligger for Manchester United. Men etter 87 minutter kom avgjørelsen for Manchester United. Javier Hernandez satte inn 2-3 for Manchester United.

Kampen endte med 2-3 seier til Manchester United som kommer til å beholde serieledelsen etter serierunde nummer 11. Mens Aston Villa ligger som nummer 17. plass på tabellen.

Share