James McClean har signert for West Bromwich

James McClean har signert en kontrakt som strekker seg til sommeren 2018. West Bromwich har dermed skaffet seg James McClean for de tre neste sesongene.

west bromJames McClean startet karrieren sin i Institute der fikk han en kamp for førstelaget. Fra 2008 sesongen dro han til Derry der han spilte godt. Han fikk 78 ligakamper og 18 ligamål for Derry. Sunderland fikk tak i James McClean i 2011-sesongen. McClean fikk spille 59 seriekamper for Sunderland der noterte han seg også for 7 seriemål. McClean fikk sin landslagsdebut når han var i Sunderland og fikk sin første kamp i 2012. I 2013 signerte McClean for Wigan, der han fikk sin debut i Community Shield mot Manchester United, der de endte med 2-0 nederlag for Wigan. I Wigan fikk han 73 seriekamper og scoret 9 seriemål for klubben.

McClean har vært en god spiller som har blitt mye brukt på kanten. Han har fart og er en farlig spiller offensivt. Han har fått 27 landskamper for Irland så langt og har notert seg for fire landslagsmål totalt. Overgangssummen for James McClean skal ligge på rundt 18-19 millioner kroner.

Share