• Home »
  • EM »
  • Italia til semifinale med å slå England på straffekonkurranse

Italia til semifinale med å slå England på straffekonkurranse

England har imponert under Roy Hodgson og har ikke tapt de fem kampene han har vært trener for det Engelske landslaget. England ble gruppevinner foran Frankrike i sin gruppe. Italia ble nummer 2 i gruppen, der de hadde Spania. Italia vant en kamp og spilte to uavgjorte i gruppespillet.

Italia åpnet den første omgangen best, og hadde en god sjanse etter 3 minutter som det fort kunne stå 0-1 til Italia på, ballen gikk rett i stolpen. England gikk i angrep rett etterpå men ballen ville ikke i mål. 0-0 stod det til pause mellom England og Italia.

Den andre omgangen startet England best, og prøvde å få fram flere målsjanser, men Italia tok mer og mer over etterhvert, og Mario Balotelli har hatt mange store sjanser, som han har misbrukt denne kampen. Ingen scoringer kom heller i den andre omgangen, og det stod 0-0 etter 90 minutter spill, derfor blir det ekstraomganger. Den første kampen som har 0-0 etter 90 minutter.

I den første ekstraomgang var det mest Italia som ville prøve, men de ville ikke prøve noe spesielt de heller. England og Italia ser ut til at de tenker bare på en ting for øyeblikket og det er at de håper på straffesparkkonkurranse. 0-0 stod seg også ut første ekstraomgang.

I den andre ekstraomgangen var det Italia som hadde ballen, og det var Italia som spilte ball mellom seg. Når scoringen først kommer til Italia så er det riktig avblåst for offside. Ingen scoringer kommer i den andre ekstraomgang heller, derfor går begge lagene til hver sin post rundt lagledsele og støtteapparatet. 0-0 ender det etter 120 minutter, og den siste kvartfinalen skal avgjøres på straffekonkurranse.

England: 2                                    Italia: 4
Steven Gerrard scorer                Mario Balotelli scorer
Wayne Rooney scorer               Riccardo Montolivo bommer
Ashley Young bommer             Andrea Pirlo scorer
Ashley Cole bommer                 Antonio Nocerino scorer
Alessandro Diamanti scorer

Share