Huseklepp med scoring og seier i sin debut

Stabæk ligger sist i årets Tippeligaen og det ser veldig stygt ut for de. Brann er litt under midt på tabellen, og vil nok prøve å få med seg en seier slik at de kan klatre litt oppover på tabellen.

Kampen startet med sjanser til begge lag, men det var Brann og det offensive spillet deres som var den store nøkkelen til denne kampen. 0-1 kom etter 37 minutter spill med Bentley som satte inn sitt syvende mål for sesongen for Brann. 0-1 stod seg også til pause.

I den andre omgangen kommer Brann med en sjokkåpning og får først 0-2 med Birkir Sævarsson etter 46 minutter, og får 0-3 med Bentley etter 51 minutter. Målgivende pasning kommer fra Erik Huseklepp. Helt på tampen etter 81 minutter kommer 0-4 scoringen også til Brann, denne gangen er det Erik Huseklepp som setter ballen i mål.

Kampen ender med seier til Brann som knuser Stabæk hele 4-0. Stabæk ser ut til å må ta den tunge turen ned til Adeccoligaen etter et helt elendig år for Stabæk sin del. Brann for sin del fikk med seg en storseier fra Bærum og ligger nå som nummer 7 på tabellen, bare to poeng opp til 4. plassen i Tippeligaen.

Share