Hummels berget poeng for Dortmund

Hoffenheim ligger som nummer syv på tabellen. Hoffenheim vant endelig en kamp i sist serierunde. Hoffenheim har hatt en dårlig formkurve den siste tiden, men tok en viktig borteseier mot Hannover sist runde som endte med 1-2 seier. Hoffenheim er det åttende sterkeste hjemmelaget denne sesongen. Borussia Dortmund ligger på plassen bak Hoffenheim på tabellen, og har bare et poeng opp til Hoffenheim. Dortmund står med to strake seire i Bundesligaen. Dortmund er det syvende sterkeste bortelaget denne sesongen.

mats hummelsHoffenheim startet kampen best mot Dortmund og tok ledelsen etter 33 minutter da Kevin Volland satte inn sitt syvende seriemål for sesongen. Mats Hummels stanger inn 1-1 bare to minutter senere. Hoffenheim og Borussia Dortmund går til pause med 1-1. Hoffenheim har kjørt over Dortmund i hele kampen, men Hoffenheim setter ikke sjansene sine fremover på banen. Dortmund har kun et skudd på mål med Mats Hummels som stanget inn scoringen. Dortmund avsluttet kampen bedre og hadde noen avslutninger helt på tampen. Men ingen flere scoringer ble det i kampen. Tarik Elyounossi satt hele kampen på benken for Hoffenheim.

Kampen endte med 1-1 mellom Hoffenheim og Borussia Dortmund. Hoffenheim ligger som nummer åtte på tabellen. Borussia Dortmund ligger som nummer ni på tabellen.

Share