Herrera og Rooney sikret seier

Manchester United vant mot Liverpool sist runde på Anfield, noe som kan ha sikret Manchester United en fjerdeplass i serien denne sesongen og Champions League-plass neste sesong. Manchester United står med 5-0-1 på de siste seks kampene i Premier League. Aston Villa ligger som nummer 16 på tabellen. Aston Villa tok to strake seire i serien før nederlaget kom sist serierunde mot Swansea, der de tapte 0-1 hjemme.

wayne rooneyManchester United har vært det beste laget hjemme mot Aston Villa, men de sliter med å skape de alt for store sjansene. De har kommet til noen farligheter, men det står fremdeles 0-0 etter en halvtime av kampen. Manchester United har kjørt skikkelig på de siste 15 minuttene av den første omgangen å tilslutt så kom scoringen for Manchester United. Ander Herrera sørget for 1-0 til Manchester United etter 43 minutter spill. Manchester United går til pause med 1-0 over Aston Villa noe som er fortjent for Manchester United. Manchester United var også det beste laget i den andre omgangen. De produserte godt med sjanser, men de fikk ikke inn 2-0 scoringen før det stod 79 minutter på tavlen da Wayne Rooney scoret. Christian Benteke scoret et minutt senere slik det stod 2-1 i kampen. Men Ander Herrera ville garantere Manchester United-supporterne helt på slutten av kampen og sørget for 3-1 helt på tampen.

Kampen endte med 3-1 seier til Manchester United som dermed passerer Manchester City på tabellen med en kamp mer spilt. Aston Villa for sin del ligger som nummer 16 på tabellen etter tapet for Manchester United.

Share