Haugesund imponerer nok en gang på hjemmebane

Haugesund og Vålerenga skulle starte den 18. serierunde av Tippeligaen. Haugesund hadde hatt en litt dårlig periode mens Vålerenga hadde hatt en periode der det hadde godt mer oppover. Vålerenga hadde mistet Marcus Pedersen som hadde dratt tilbake til Vitesse, mens Håvard Nielsen hadde blitt solgt til Red Bull Salzburg.

Kampen åpnet friskt og Haugesund var farlige frempå en del ganger, men etter en stund fikk det uttelling foran mål. Amer Osamanagic satte inn ballen til 1-0 fra en målgivende pasning fra Alexander Søderlund. 1-0 stod seg også til pause mellom Haugesund og Vålerenga.

I den andre omgangen kom det en tidlig scoring med Eirik Mæland som satte inn 2-0 til Haugesund etter 50 minutter spill. Men Vålerenga ville ikke gi seg de. De fikk 2-1 med Mohammed Fellah etter 58 minutter, og etter 72 minutter kom 2-2 målet med Martin Pusic. Helt på tampen av kampen vil Haugesund forandre på resultatet og det får de til på fantastisk måte. 3-2 ved Alexander Søderlund etter 90 minutter, mens 4-2 kommer enda senere på overtid med Pontus Engblom.

Kampen ender med 4-2 seier til Haugesund som slår Vålerenga. Haugesund rykker dermed fra Vålerenga og passerer Hønefoss. Haugesund ligger nå som nummer 4 i Tippeligaen, mens Vålerenga ligger på en 6. plass i Tippeligaen.

Share