Harry Kane med hat-trick da han sikret seg å lede toppscorertittelen

Tottenham gikk på en skikkelig smell på Old Trafford. Tottenham fikk bank og skapte lite fremover på banen å tapte tilslutt kampen 3-0 mot Manchester United. Tottenham ligger nå seks poeng bak fjerdeplassen i Premier League.

Leicester ligger helt sist i Premier League. De er det nest svakeste bortelaget denne sesongen å har vunnet to kamper på bortebane denne sesongen. Leicester har bare to poeng på de siste seks seriekampene i Premier League.

harry kaneTottenham mistet keeper Hugo Lloris ut med en skade allerede etter fire minutter i kampen, men rett etterpå fikk Tottenham en kjempestart på kampen å ordnet 1-0 etter seks minutter spill. Harry Kane scorer dermed sitt 17. Seriemål i Premier League og ligger dermed likt med Sergio Agüero. Det tar ikke mer enn syv minutter til så går Tottenham opp til 2-0. Harry Kane ordner dermed sitt andre for dagen å står med 18. Seriemål i Premier League og deler toppscorertittelen med Diego Costa. Leicester gir seg ikke og får inn en scoring med Jamie Vardy som ordner 2-1 noe som også står seg til pause. Tok ikke mange minuttene i den andre omgangen før 2-2 scoringen kom. Wes Morgan var målscorer for Leicester. Men i midten av den andre omgangen fikk Tottenham straffespark. Harry Kane satte den sikkert i mål og er dermed alene på toppen som toppscorer i Premier League. Harry Kane står dermed med 19. Seriemål denne sesongen og Tottenham går opp til 3-2. Fem minutter før slutt setter Jeffrey Schlupp inn et selvmål som fører til at Tottenham leder kampen 4-2. David Nugent ordner 4-3 rett før slutt.

Kampen endte med 4-3 seier til Tottenham. Tottenham ligger som nummer syv på tabellen. Leicester ligger fremdeles som nummer 20 på tabellen å skal få det tøft med å berge seg denne sesongen.

Share