Hannover med nok et nederlag

Hannover sliter i Bundesligaen og ligger som nummer 15 på tabellen, de ligger bare to poeng over kvalifiseringsplassen. Hannover har bare tatt et poeng på de siste seks seriekampene i Bundesligaen. Hannover har tatt de fleste poengene sine på hjemmebane denne sesongen. Hoffenheim står med 0-1-3 på de siste fire kampene i Bundesligaen, og har begynt å falt nedover på tabellen. Hoffenheim står bare med to borteseire i Bundesligaen denne sesongen. Hoffenheim ligger som nummer åtte på tabellen etter 29 spilte serierunder.

hannoverHoffenheim får en kjempestart på kampen mot Hannover, allerede etter 1 minutt av kampen kommer kampens første scoring. Anthony Modeste får ballen fra Roberto Firmino å setter den i mål. 0-1 til Hoffenheim etter bare et minutt spill. Tobias Strobl feller Manuel Schmiedebach i straffefeltet og Hannover får straffespark som Lars Stindl setter i mål. 1-1 mellom Hannover og Hoffenheim. Hannover har vært det førende laget i den første omgangen og har hatt flest sjanser, men Hannover og Hoffenheim går til pause med 1-1. Hoffenheim har vært litt bedre i den andre omgangen og etter 83 minutter spill tar de ledelsen for andre gang i kampen mot Hannover. Sven Schipplock er målscorer for Hoffenheim.

Kampen endte med 1-2 seier til Hoffenheim. Hannover sliter langt nede på tabellen å ligger som nummer 15 på tabellen. Hoffenheim for sin del ligger som nummer syv på tabellen.

Share