Griezmann med to scoringer ikke nok for Atletico

Malaga gikk nok en gang av banen uten å ta en seier. De står nå med tre strake kamper der de ikke har vunnet. Malaga gikk på et nederlag på tirsdag da de tapte på bortebane mot Eibar. Malaga har bare scoret 32 seriemål denne sesongen, og der har bare fått 33 baklengs. De er kjent for å spille tette jevne kamper, og det blir ikke akkurat mange mål i Malaga sine kamper. Atletico Madrid for sin del ligger som nummer tre på tabellen igjen å slo Real Sociedad sist kamp med 2-0. Griezmann scoret mot gamle lagkamerater og står nå med 16 seriemål denne sesongen. Atletico Madrid står med tre strake seire i La Liga og står med 2-0 de siste tre kampene.

antoine griezmannAtletico Madrid har åpnet best mot Malaga. Antoine Griezmann ordnet 0-1 til Atletico Madrid etter 25 minutter spill. Griezmann sitt 17 seriemål denne sesongen for Atletico Madrid. I det 37 minuttet scoret Fernando Torres selvmål for Atletico Madrid. Malaga og Atletico Madrid gikk til pause med 1-1 til pause. Malaga og Atletico Madrid hadde sine sjanser i den andre omgangen, men etter 71 minutter spill satte Samuel inn 2-1 til Malaga. Atletico Madrid trenger en scoring og den kommer i det 78 spilleminutt. Antoine Griezmann setter dermed inn sitt 18 seriemål for sesongen. 2-2 mellom Malaga og Atletico Madrid.

Kampen endte med 2-2 mellom Malaga og Atletico Madrid. Malaga ligger som nummer syv på tabellen, mens Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen.

Share