Griezmann med to scoringer for Atletico

Atletico Madrid slo Elche greit sist gang de møtes. Atletico Madrid vant kampen tilslutt 2-0. Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen. Atletico Madrid er vel ute om kampen om seriegullet, men de kjemper fremdeles en kamp om å beholde tredjeplassen sin i La Liga. Atletico Madrid står med 4-2-0 på de siste seks seriekampene. Atletico Madrid har kun tapt en hjemmekamp denne sesongen. Elche står med to strake seire i La Liga. Elche har kommet seg oppover på tabellen den siste tiden å ligger som nummer 14 på tabellen.

antoine griezmannAtletico Madrid har vært best i den første omgangen mot Elche og har produsert mye fremover på banen, men ballen har ikke gått i mål i den første omgangen. Atletico Madrid og Elche går til pause med 0-0 til pause. Atletico Madrid får ballen i mål i den andre omgangen. Antoine Griezmann ordnet 1-0 etter 55 minutter spill, mens Raul Garcia doblet ledelsen til Atletico Madrid bare åtte minutter senere. Atletico Madrid fortsatte å få inn scoringer i den andre omgangen. Antoine Griezmann sørget for 3-0 etter 77 minutter spill.

Kampen endte med 3-0 seier til Atletico Madrid. Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen og har nå tatt 72 poeng totalt denne sesongen. Elche ligger som nummer 14 på tabellen.

Share