Griezmann avgjorde for Atletico

Deportivo La Coruna ligger som nummer 16 på tabellen, og har ikke langt ned til nedrykk. Deportivo har ikke fått mye poeng den siste tiden. Deportivo er en av de svakeste lagene i La Liga for tiden. Deportivo La Coruna står med 0-3-3 på de siste seks kampene i La Liga. Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen, og det ser tøft ut at de skal klare å komme seg helt opp til Real Madrid og Barcelona denne sesongen. Atletico Madrid er i god form i serien der de står med 3-3-0 på de siste seks kampene, men de siste uavgjortkampene har ødelagt for at de ikke kjemper om ligagullet denne sesongen.

antoine griezmannAtletico Madrid fikk en strålende start på kampen, etter fem minutter spill kom 0-1 scoringen. Antoine Griezmann scoret nok en gang for Atletico Madrid. Atletico Madrid kjørte bra på og hadde mange gode sjanser og allerede etter 22 minutter spill kom 0-2 scoringen til Atletico Madrid. Antoine Griezmann scoret nok en gang for Atletico Madrid. Atletico Madrid gikk til pause med en fortjent 0-2 ledelse over Deportivo La Coruna. Atletico Madrid gjorde en solid andre omgang også men det var Deportivo som fikk den eneste scoringen i den andre omgangen. Den kom fra Oriol Riera som scoret sitt tredje seriemål for sesongen.

Kampen endte med 1-2 seier til Atletico Madrid. Deportivo La Coruna ligger som nummer 18 på tabellen, mens Atletico Madrid for sin del ligger på tredjeplass og har en luke på fire poeng ned til Valencia som ligger som nummer fire på tabellen.

Share