Gomis avgjorde sent mot Villa

Aston Villa vant kampen mot Sunderland sist helg. Med ganske så overraskende sifre. Sunderland fikk juling og tapte tilslutt kampen 0-4 mot Aston Villa som ikke har scoret mye denne sesongen. Aston Villa står med 19 seriemål denne sesongen og Christian Benteke har begynt å kommet seg i gang igjen for Aston Villa. På hjemmebane har de fremdeles ikke imponert så voldsomt. Men de har på de siste to hjemmekampene i Premier League og FA-Cupen vunnet begge hjemmekampene.

bafetimbi gomisSwansea gikk på nok et tap denne gang mot Liverpool. Swansea tapte bare kampen 0-1, men etter at Wilfried Bony dro til Manchester City har det blitt lite poeng på Swansea.

Aston Villa skapte lite i starten av kampen, og det var Swansea som hadde de beste sjansene. Tom Cleverley måtte ut med skade etter 25 minutter spill. Aston Villa og Swansea gikk til pause med 0-0. Det har vært en jevnspilt andre omgang mellom Aston Villa og Swansea. Swansea var mest interessert på slutten å skape farligheter å hadde noen skikkelige sjanser i slutten på omgangen. Swansea klarte å få inn en scoring helt på slutten av kampen. Bafétimbi Gomis sørget for 0-1 til Swansea tre minutter før slutt.

Kampen endte med 0-1 seier til Swansea. Aston Villa ligger som nummer 16 på tabellen. Swansea ligger som nummer 8 på tabellen med 43 poeng på 30 seriekamper i Premier League.

Share