Gerrard bommet straffe, men stanget inn vinnermålet på slutten

Liverpool vant sist kamp 2-3 mot QPR og gjorde en dårlig kamp den gangen. Liverpool har vært nærme på mange fronter denne sesongen. Røk ut i Ligacup semifinalen. Røk ut i FA Cup semifinalen. Røk ut av Champions League gruppespillet i siste kamp. Liverpool på sitt beste denne sesong kan ende som nummer fem på tabellen, noe som også vil være en skuffelse. Liverpool har tapt tre av de siste fem seriekampene i Premier League. QPR ligger som nummer 19 på tabellen. QPR har fått med seg bra med poeng den siste tiden å står med 1-2-1 på de siste fire seriekampene. QPR er fremdeles det svakeste bortelaget denne sesongen med kun to seire på 16 bortekamper.

steven gerrardQPR startet kampen bra mot Liverpool og hadde sine halvsjanser offensivt. Liverpool kom mer og mer utover i omgangen og etter 19 minutter spill kom 1-0 scoringen til Liverpool. Philippe Coutinho sørget for 1-0 til Liverpool. Liverpool gikk til pause med 1-0 ledelse over QPR. Liverpool produserer godt med sjanser i starten av den andre omgangen også den verste er vel bommen til Raheem Sterling som går over mål fra 2-3 meters hold. Leroy Fer sørget for 1-1 etter 73 minutter spill. Martin Skrtel ble lagt i bakken etter 79 minutter og Liverpool fikk straffespark som Steven Gerrard bommet på. Nedum Onuoha sørget for to gule kort på tre minutter og QPR måtte fullføre kampen med ti mann de siste åtte minuttene av kampen. Steven Gerrard stanger inn en corner etter 87 minutter spill og det står 2-1 til Liverpool.

Kampen endte med 2-1 seier til Liverpool. Liverpool ligger som nummer fem på tabellen, og har fire poeng opp til Manchester United som ligger på fjerdeplass som har en kamp mindre spilt. QPR ligger som nummer 19 på tabellen og har så å si rykket ned til Championship igjen.

Share