Genoa gjør det enda mørkere for Cagliari

Genoa ligger som nummer ni på tabellen. Genoa har ikke imponert så voldsomt på hjemmebane denne sesongen. Genoa har tatt flere poeng på bortebane enn på hjemmebane denne sesongen. Genoa har samtidig ingen god form for tiden der de står med 0-3-2 på de siste fem kampene. Genoa har bare scoret et seriemål på de siste tre kampene i Serie A. Cagliari for sin del ligger som nummer 19 på tabellen, og er i elendig form for tiden. Cagliari står med 0-1-5 de siste seks kampene. Cagliari scorer mest mål på bortebane.

genoaCagliari åpnet kampen best mot Genoa og skapte mest farligheter i den første omgangen, men ingen baller gikk i nettet i den første omgangen og Genoa og Cagliari gikk derfor til pause med 0-0. Genoa får en god start på den andre omgangen å allerede etter syv minutter av den andre omgangen får de ballen i mål. M´Baye Niang ordnet 1-0 til Genoa. Genoa ga seg ikke med det etter 58 minutter spill satte lago Falque inn 2-0. Genoa spilte en god andre omgang og hadde full styring utpå banen.

Kampen endte med 2-0 seier til Genoa. Genoa ligger som nummer ni på tabellen. Cagliari for sin del ligger som nummer 19 på tabellen å sliter skikkelig på tabellen.

Share