Gareth Bale sentral i Tottenhamseier

Tottenham slår Liverpool i storoppgjøret på White Hart Lane.

Liverpool åpnet kampen sterkt mot Tottenham. Presset Tottenham gått tilbake på banen. Men det var Tottenham som klarte å få inn den tidlige scoringen i kampen. Gareth Bale herjer med forsvaret til Liverpool å gir ballen til Aaron Lennon som setter ballen i mål etter 6 minutter spill. 1-0 til Tottenham. Liverpool med nok en kjempesjanse denne gangen med Jordan Henderson men ballen vil ikke i mål. Tottenham får frispark rett etterpå som Gareth Bale tar å sender i mål, utrolig flott frispark. 2-0 til Tottenham etter 15 minutter. Dette var Gareth Bale sitt sjette Premier League mål for sesongen. Liverpool med utrolige målsjanser fremover, men ballen vil ikke i mål for Liverpool sin del. Tottenham går til pause med 2-0 ledelse over Liverpool. Utrolig sterk kamp av Tottenham.

Liverpool presser Tottenham tilbake på banen. Liverpool har de beste sjansene, mens Tottenham har begynt å sluppet seg mer ned. Plutselig blir det et komisk mål som kommer Aaron Lennon skal klatrere ballen fra streken men treffer Gareth Bale i ansiktet og ballen går i mål. 2-1 å nå er det kamp mellom Tottenham og Liverpool igjen. Liverpool fortsetter å dominere, men ballen vil ikke i mål. Helt utrolige sjanser er det til Liverpool for øyeblikket. Luis Suarez har hatt fullt, men har ikke klart å satt noen enda.

Kampen endte med 2-1 seier til Tottenham. Tottenham ligger nå som nummer 5 på tabellen, mens Liverpool ligger som nummer 12 på tabellen.

Share