Fulham mistet to poeng på slutten av kampen

Rickie Lambert scorte nok en gang for Southampton å sørget for et poeng til Southampton.

Southampton har hatt mest ball i åpningsminuttene mot Fulham. Men det er Fulham som tar ledelsen etter 8 minutter spill. Dimitar Berbatov gjør 1-0 for Fulham. Berbatov sitt sjette mål for sesongen for Fulham. Dimitar Berbatov pådrar seg også gult kort for at han feirer med å ta av seg trøya. Jevnspilt kamp mellom Fulham og Southampton de første 20 minuttene av kampen. Fulham går til pause med 1-0 ledelse over Southampton.

Southampton har vært gode i den andre omgangen, og vært på høyde med Fulham. Utrolig jevnspilt andre omgang. Etter 85 minutter spill får Southampton straffespark, som Rickie Lambert. Dette var Rickie Lambert sitt sitt syvende seriemål for Southampton. 1-1 mellom Fulham og Southampton.

Kampen endte med 1-1 mellom Fulham og Southampton som måtte dele poengene. John Arne Riise og Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham. John Arne Riise fikk gult kort i kampen. Fulham ligger nå på en 14. Plass på tabellen, mens Southampton ligger fremdeles på en 17. Plass på tabellen.

Share