Fulham med sterk borteseier mot West Bromwich

Dimitar Berbatov og Alexander Kacaniklic avgjorde kampen for Fulham.

West Bromwich åpner ganske så bra mot Fulham. West Bromwich har mange gode målsjanser fremover på banen. Mens Fulham har det meste av ballen i den første omgangen. Etter 39 minutter spill kommer 0-1 scoringen til Fulham. Dimitar Berbatov setter ballen i mål for Fulham. Det er Dimitar Berbatov sitt syvende seriemål for Fulham denne sesongen. Fulham går til pause med 0-1 ledelse mot West Bromwich.

I den andre omgangen åpner West Bromwich utrolig sterkt. Etter 49 minutter sitter scoringen for West Bromwich. 1-1 med Romelu Lukaku som setter inn sitt syvende mål for sesongen. Etter det har Romelu Lukaku og Zoltan Gera to stangskudd, rett etterpå scorer Fulham nok en gang, ufortjent med andre ord. Alexander Kacaniklic setter ballen i mål til 1-2 for Fulham. Flere scoringer blir det ikke i kampen mellom West Bromwich og Fulham.

Kampen endte med 1-2 seier til Fulham som tok en sterk seier på bortebane mot West Bromwich. West Bromwich ligger som nummer 7 på tabellen. Fulham kom seg helt opp til en 12. plass etter denne seieren.

Share