Freiburg med viktig seier i nedrykksstriden

Augsburg ligger som nummer seks på tabellen, de har vært gode på hjemmebane denne sesongen, og har bare tapt tre kamper hjemme denne sesongen. Augsburg er i svak form for tiden å står bare med en seier på de siste seks seriekampene de har spilt.

freiburgFreiburg sliter langt nede på tabellen og er det nest svakeste laget i Bundesligaen denne sesongen. Freiburg ligger som nummer 15 på bortetabellen. Freiburg står med tre strake tap i Bundesligaen, og har ikke scoret på de siste tre kampene i Bundesligaen.

Freiburg og Augsburg var det en underholdene første omgang. Freiburg og Augsburg skapte store sjanser i den første omgangen, men lagene gikk til pause med 0-0. Augsburg har produsert godt med sjanser i den andre omgangen mot Freiburg, men etter 71 minutter spill kom scoringen til Freiburg. Jonathan Schmid satte dermed inn sitt tredje seriemål for sesongen. Nils Petersen ordner 2-0 til Freiburg fem minutter før slutt og sørger for å score sitt fjerde seriemål for Freiburg denne sesongen.

Kampen endte med 2-0 seier til Freiburg som dermed ligger som nummer 15 på tabellen. Augsburg gikk på nok et tap denne sesongen å ligger som nummer seks på tabellen.

Share