Frantz sikret seier til Freiburg

Freiburg vant sist i serien mot Köln. Da vant Freiburg kampen 1-0. Freiburg sliter langt nede på tabellen å ligger for øyeblikket som nummer 15. Freiburg tok en viktig seier sist runde, etter at de hadde tapt fire strake i serien. Köln har ikke akkurat vært gode i det siste de heller. Men Köln står med 1-2-0 på de siste tre kampene. Köln er fremdeles et sterkt bortelag i serien, og ligger der som nummer fem.

mike frantzKöln har vært det laget som har produsert mest fremover på banen, men det er Freiburg som tar ledelsen i kampen. Etter 37 minutter spill kommer 1-0 scoringen til Freiburg den er signert av Mike Frantz. Freiburg går til pause med 1-0 ledelse over Köln. I den andre omgangen produserte Köln bra med farligheter fremover. Freiburg hadde noen gode sjanser de også i den andre omgangen, men det var Köln som var mest farlig frempå. Men Freiburg holdt unna og tok en viktig seier i nedrykksstriden. Mats Møller Dæhli var ikke med i troppen til Freiburg, mens Bård Finne fikk spille de siste 15 minuttene for Köln mot Freiburg.

Kampen endte med 1-0 seier til Freiburg. Freiburg ligger dermed som nummer 14 på tabellen. Köln for sin del ligger på tolvteplass.

Share