Frank Lampard avgjorde kampen for Chelsea

Everton med hele tre stangskudd i kampen, men Chelsea vant.

Everton åpnet kampen best og den første sjansen endte i stangen. Steven Pienaar satt senere inn returen for Everton. 1-0 til Everton etter bare 2 minutter spill. Utover i omgangen, jevnet det seg mer ut. Frank Lampard gjorde 1-1 rett før pause. Everton og Chelsea gikk til pause med 1-1.

I den andre omgangen har Chelsea tatt keeperbytte. Ross Turnbull inn og Petr Cech ut. Everton hadde flere stangskudd i kampen, men klarte ikke å få ballen i mål. Frank Lampard gjorde 1-2 etter 72 minutter spill. Dette var Frank Lampard sitt sjette seriemål for sesongen for Chelsea. Fernando Torres har mange gode sjanser til å sette inn det avgjørende målet, men klarer ikke sette sjansene sine. Flere scoringer blir det ikke i kampen mellom Everton og Chelsea.

Kampen endte med 1-2 seier til Chelsea, som tar nok en seier i årets Premier League. Dette er Chelsea sin fjerde strake seier i Premier League. Chelsea ligger som nummer 3 på tabellen, fremdeles fire poeng bak Manchester City, men med en kamp til gode. Everton ligger på 6. plass etter tapet mot Chelsea.

Share