Fotballtur til Valencia og Spania

Har du lyst til å oppleve en fotballtur du sent vil glemme? Da bør du vurdere en fotballreise til Spania, nærmere bestemt Valencia! På Estadio Mestalla er du garantert god stemning når lagene går ut på banen. Med en stadionkapasitet på 55 000, så vil Estadio Mestalla gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Det enkleste og rimeligste dersom du vurderer en fotballtur til Valencia er faktisk å bestille fly og hotell selv. Med mindre man skal på et storoppgjør, så klarer man alltid å få tak i billetter. Reiseselskapene vet å ta seg betalt, og dersom du bestiller fly og hotell selv er du sikret en langt hyggelige pris.

Reiser du på «riktig» tidspunkt på året vil du kunne bade og nyte en kald cerveza ute i solen. Valencia er faktisk en av de større byene i Spania, faktisk den tredje største.

Vil du se spillere som Diego Alves og João Pereira? Da bør du vurdere en fotballtur til Valencia. Skal du fly til Valencia må du regne med en mellomlanding dersom du flyr fra Oslo. Noen av flyselskapene som flyr til Valencia med mellomlanding er:

  • Air France
  • Lufthansa
  • SAS
  • Iberia
  • KLM

 

Litt historie om Valencia CF:

– Stiftet 18. mars 1919

Vunnet Primeria Divison (La Liga) 6 ganger. Seneste tidspunkt var sesongen 2003-2004.

– Valencia CF har vunnet Copa del Rey 7 ganger

– Har vært tapende finalist 3 ganger i Champions League

– Har vært et betydningsfullt lag i spansk fotballhistorie

Logoen til Valencia: Valencia

 

 

Share