Fotball-interrail i Europa!

Det er uklart om det er noen som har forsøkt det før, men begrepet fotball-interrail er herved lansert. Kanskje ikke den billigste formen for ferieopplevelse man kan ha, men definitivt den aller beste… for de som liker fotball da.

Tenk deg å surre avgårde på tog tidlig på høsten gjennom de aller fleste landene i Europa med det målet for øyet å få med deg flest mulige fotballkamper! Det høres unektelig spennende ut, og tanken på å få sett noen av de største publikumslagene i sving, altså de som virkelig har stemning på stadionene, måtte vært en fantastisk opplevelse.

Finansieringen kan naturligvis bli en utfordring, men som man vet: for problemer finnes det bare løsninger! Planlegger du turen din godt og har en grovskisse over hvilke arenaer du skal besøk vil du kunne søke om et lån slik at du kan ha penger i bakhånd eller rett og slett bare finansiere hele drømmereisen med disse pengene!

For at du skal slippe for mye arbeid med å finne det beste alternativet blant alle de forskjellige tilbyderne av slike finansieringsløsninger kan du benytte deg av et gratis mellomledd som gjør all jobben for deg. Det betyr at de sender ut flere søknader for deg slik at du kan få deg billigst mulige alternativet.

Nå som de kjedelige formalitetene er unnagjort et det på tide å se på selve reisen – hvilke hjemmelag er det man burde ha med seg rundt om i Europa? Det er at par av disse som virkelig er kjent for sin fantastiske stemning og her er det egentlig bare å plukke blant mange. Skal vi plukke frem noen europeiske favoritter vil nok Lech Poznan, Borussia Dortmund, Panathinaikos, Glasgow Celtic, Liverpool og Galatasaray (hvis man tør!) være noen av de mange godbitene som finnes – de to førstnevnte anbefales imidlertid på grunn av et himmelsk trykk!

God tur da!

Share