Foran runde 24 – rundens lag Fantasy Eliteserien

Det tetter seg virkelig til i Eliteserien og i Fantasy nå med 7 runder igjen av sesongen. Her kommer vårt forslag til spillere du bør ha foran den 24 serierunden:

 

Bråtveit: Haugesund med hjemmekamp mot Bodø/Glimt, er vanligvis meget solide bakover selv om de har vært litt lekk i de siste kampene, har dog møtt lag som RBK og Brann. Vanligvis meget solide hjemme og bør ha gode sjanser for å holde nullen mot ett Bodø/Glimt lag som bare har scoret 8 mål på 11 bortekamper i år.

Deumeland: Grei keeper å gå for hvis du vil satse litt, spiller for ett Rekdal-inspirert Start lag som har forbedret seg veldig defensivt og fort får mange redninger mot ett Vålerenga lag som kommer til å presse mesteparten av kampen.

 

Tønne: Billig forsvarsspiller som spiller på venstrekanten i virkeligheten, en spiller man meget godt kan ha hele sesongen ut. 6 scoringer og 4 målgivende så langt. Spiller for ett Ranheim som kan senke skuldrene resten av sesongen og fortsette sin offensive fotball

Rolantsson: Nok en forsvarsspiller som egentlig spiller offensiv ving, er dog en av de dyreste forsvarsspillerne. Tøff bortekamp mot Tromsø men spiller på ett lag som må vinne for å henge på i gullkampen.

Skjerve: Billig vei inn inn i Haugesund-forsvaret som har en fin hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Dukker også opp med scoringer på døball iblant, scoret sist kamp og har 3 gjennom hele sesongen.

Stølås: Dyrere Haugesund-alternativ, er med mye offensivt og kommer til en del avslutninger, tar cornere og frispark.

Ruud: Ruud har plutselig funnet målformen de siste kampene, spørsmålet er om storformen nå tar slutt eller om den bare fortsetter. 4 mål og 1 assist på de siste 3 kampene er sterke tall. Tar frispark og cornere, har en ganske fin kamp mot Sandefjord borte.

 

Smarason: Islendingen har vist seg som en meget viktig signering for LSK. Oppsatt som midtbanespiller men spiller spiss, fikk 11 poeng sist kamp mot Tromsø med scoring og 3 bonuspoeng. Runde 19 fikk han 10 poeng og i runde 20 fikk han hele 14.

Akintola: Tre kamper uten målpoeng for Akintola nå, da er det på tide å slå tilbake til denne kampen hjemme mot Bodø/Glimt. Står med 6 mål og 7 assist så langt.

Hestad: For det meste involvert i det Molde gjør offensivt, står med 7 mål og 6 assist i år.

Reginiussen: Billig midtbanevalg. Er tilbake i scoringsform igjen etter en lang periode uten noe særlig. 2 mål mot Stabæk sist runde. Hjemme mot Kristiansund kan det fort hende vi ser nok en scoring etter langskudd eller ett smart løp fra midtbanen som han så ofte gjør.

Nguen: Målpoeng i 5 kamper på rad, 3 mål og 3 assist på de 5 kampene. Tøff bortekamp mot Sarpsborg, men de har vært lekke bakover den siste tiden.

 

Boli: 4 mål på de siste 3 kampene, er i fantastisk form for tiden. Bortekamp mot Lillestrøm.

Jebali: 3 mål og 2 assist på de siste 5 kampene. Vært en av de beste spillerne for RBK de siste kampene, ender fort opp med målpoeng mot ett Molde-forsvar som lekker bakover.

Finne: Bra kampprogram for Vålerenga fremover. En av de som ser farligst ut fremover for VIF, livsfarlig på frispark. 3 mål på de siste 6 kampene.

Share